Telefonisch bereikbaar; ma t/m vrij 8:30-12:00 & 13:00-16:00 uur

Tandartspraktijk Oelp - Hoogh Boulandt

Catharijnesingel 77 – 3511 GN – Utrecht – Tel: (030) – 231 96 25

 

Telefonisch bereikbaar; woensdag t/m vrijdag 9:00-12:00 & 13:00-16:00 uur

Hygiëne

Tandartspraktijk Oelp – Hoogh Boulandt onderscheidt zich van andere tandartspraktijken door de informele uitstraling. De warme sfeer is een groot contrast met de vaak witte en strakke uitstraling van de gemiddelde tandartspraktijk. Ondanks dit aspect voldoet de praktijk aan de strikte eisen van het IGZ en de WIP richtlijnen.

Hygiëne richtlijnen

  • De praktijk gaat veel verder dan de WIP richtlijnen en reinigt materialen en instrumenten vaak dubbel middels een thermodesinfector en een autoclaaf.
  • Alle instrumenten worden verpakt bewaard in steriel verpakkingen en wordt pas onder het oog van de patiënt verwijderd.
  • Om bacteriën en virussen geen kans te geven binnen de praktijk, wordt deze elke dag steriel gemaakt middels de NOCO-spray (zie video voor werking).
  • Het water dat wij gebruiken in onze apparatuur wordt ook nauwlettend gecontroleerd op ziektekiemen en bacteriën. Wij gebruiken de grootste voorzorg om besmetting te voorkomen. Het bedrijf Sentix voert regelmatig controles uit om de gegarandeerde kwaliteit te waarborgen

hygiëne