Telefonisch bereikbaar; ma t/m vrij 8:30-12:00 & 13:00-16:00 uur

Tandartspraktijk Oelp - Hoogh Boulandt

Catharijnesingel 77 – 3511 GN – Utrecht – Tel: 030 231 9625
 

Telefonisch bereikbaar; woensdag t/m vrijdag 9:00-12:00 & 13:00-16:00 uur

Pijnklacht

Heeft u een pijnklacht?

Indien u een zeer ernstige pijnklacht
heeft, kunt u onder voorwaarden met spoed bij ons terecht. Bij een zeer ernstige pijnklacht buiten werktijden zie openingstijden.

Onder een pijnklacht verstaan wij dat u ons vraagt te helpen als u:

  • de pijn niet meer te harden is na het innemen van pijnstillers
  • een dikke wang heeft ten gevolge van een ontsteking
  • last heeft aanhoudende bloeding na een extractie

Wij hebben uiteraard begrip voor uw pijn, maar u moet ook begrijpen dat er meestal op de betreffende dag weinig open plekken in de agenda zijn. Daarom zal in vele gevallen nauwelijks tijd zijn om uitgebreid de oorzaak van de pijn te behandelen. U moet begrijpen dat het behandelen van uw pijnklacht ten koste gaat van afspraken van andere patiënten. Deze vinden het uiteraard niet fijn dat er ingebroken wordt in hun tijd. Daarom proberen we de behandeling zo kort en daadkrachtig mogelijk te houden. Dit houdt in dat vaak alleen maar aan pijnbestrijding wordt gedaan. Er zal vervolgens een vervolgbehandeling gepland dienen te worden om de oorzaak van de pijn definitief aan te pakken.

Houdt u in uw achterhoofd dat wij de beste tijden aanbieden dat het mogelijk is om langs te komen voor een pijnklacht. Mocht u niet akkoord gaan met deze tijd, houdt het in dat de pijn blijkbaar niet ernstig genoeg is en zal een afspraak gemaakt worden op een volgend tijdstip dat ons schikt en niet u !!!!